Lansare Carta Alba a sigurantei rutiere

Va informam ca la inceputul lunii decembrie a.c. a fost lansata Carta Alba a sigurantei rutiere, document strategic elaborat de Coalitia pentru Siguranta Rutiera (CSR), din care face parte si Asociatia Trafic Rutier In Siguranta (ATRIS).
Coaliția isi propune să contribuie în mod direct la reducerea semnificativă a numărului de accidente pe șoselele din România si de aceea asociatia noastra a decis sa se implice activ in acest demers, fiind mandri sa ne aducem contributia la atingerea acestui obiectiv.
Scopul Cartei este de a stabili un set integrat și cuprinzător de măsuri și de acțiuni pe termen mediu și lung în domeniul transportului și circulației rutiere, menite să asigure creșterea nivelului de siguranță pe șoselele din România, la nivel național, ținând cont și de categoriile vulnerabile de participanți la trafic precum conducătorii de motociclete, bicicliștii și pietonii.
Va invitam sa parcurgeti acest document si sa va alaturati Coalitiei in efortul de reducere a victimizarii prin accidente rutiere. Este important pentru ca siguranta rutiera ne priveste pe toti, indiferent de categoria de participanti la trafic din care facem parte.
Carta Albă este disponibilă pentru descărcare pe site-ul Coaliției pentru Siguranță Rutieră: https://pentrusigurantarutiera.ro/
Va multumim si va dorim drumuri bune, in siguranta!